Wat maakt Mentor Me anders dan al het andere?

Wie het beste uit zichzelf wil halen, is op zoek naar de tijger in zich. Sommige werken met werkelijke talenten, anderen met kleuren of superhelden. Hier werken we gewoon met tijgers. Wat is de tijger in jou?

Inzicht wordt een kracht als je het gebruikt. Jouw tijger is een unieke samenstelling van al jouw eigenschappen. Het is een kort, bondig geheel en vormt de basis van de kracht die je altijd kan gebruiken. Of je nu op je werk bent, thuis of bij je vrienden en familie. Het is wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt.

Alles wat je doet kost eerst energie, voordat het energie oplevert. Dus ook je kracht gebruiken kost eerst energie. Hoe meer energie, hoe krachtiger je wordt.

Waar je kracht niet snel zal veranderen, verandert je energieniveau wel. Het verschilt door de dag heen, per week, per seizoen, als je ziek bent, per levensfase en is afhankelijk hoe hoe je in je vel zit.


Waarom is het dan toch belangrijk om energie te meten?

Dat is eigenlijk alleen nuttig als je je energieverbruik wil optimaliseren of optimaal wilt behouden. Het energielabel geeft aan hoe efficiënt jij je energie gebruikt, en wat je verbruik kan verlagen. Door je efficiëntie persoonlijk te meten kunnen we je energieniveau over een langere periode bepalen.

De energielabels lopen net als bij witgoed van A (zeer gunstig) tot G (zeer ongunstig) energieverbruik. Bij een label A kan je denken aan een goede flow, en een label G kan je denken aan een aanwezige burn-out.

Oké tot zo ver leuke, handige inzichten en tips toch? Weet je na deze inzichten precies wat je vandaag kan doen dat bijdraagt aan betere omstandigheden en waar je structureel meer energie van krijgt?


Nee! Natuurlijk niet!

Opstaan als leider in je eigen ontwikkelproces, vergt voorbereiding, zorgvuldige uitvoering en uiteindelijk succes.
Niks voelt moeilijker in voorbereiding, twijfelachtiger in uitvoering en , bla, dan op te staan als leider in je eigen ontwikkelingsproces. Wat vandaag verandert, is morgen anders. Dat maakt de leider van je eigen ontwikkeling zijn, altijd een doorlopend proces. Er verandert niks bij een inzicht, je proces begint er alleen mee.


Daarom hebben wij het doorlopende proces bruikbaar en eenvoudig gemaakt voor iedereen.

Net als je energie staat je omgeving ook niet stil. Denk aan een verandering in werksfeer of je gezinssamenstelling. En jij zelf staat natuurlijk ook niet stil. Denk aan een nieuwe baan, of wanneer je zelf iets wil verbeteren of veranderen.


Met geavanceerde techniek hebben we een bollendiagram ontwikkelt en analyse dat alles met elkaar verbindt.

bollen vertellen precies wat er op dit moment speelt.


je energie verteld hoe efficient je ermee omgaat, dus de mate waarin het speelt. Een burn-out proof begeleiding als je geen burn-out hebt is niks. kom je van hoog/laag. combi is een herkenning en tips.

Je kracht verteld wat het met je doet, en waarom je doet wat je doet.

het enige wat we moeten uitvinden is wie, en hoe verloopt het. Dat doen we door je opdrachten te geven om uit te zoeken, en je te vragen hoe het gaat

Dan heb je het doorlopen, en begint het opnieuw. want je leven staat nog steeds niet stil. Na 6 maanden starten we een nieuwe cyclus. Je bent in energie gestegen en

Door jouw unieke tijgerprofiel te combineren met je energielabel komen er een aantal specifieke kenmerken naar voren over jouw energiebalans. Die omgang wordt in één oogopslag inzichtelijk en geeft je direct handvatten om uit balans te herkennen en kracht hoe je weer terug kan.


combo tijger en energie is specifiek en kom je van een beter label of lager label? en hou jij meer energie over.

Tijger weetje: Wist je dat er nog 7 ondersoorten tijgers zijn? Iedere ondersoort heeft unieke kenmerken. In jouw tijgerprofiel komen alle eigenschappen samen en vormt een uniek profiel. Jouw tijgerprofiel
wist je dat een witte tijger geen ondersoort is van de tijger? Net als de mens is een witte tijger een mengeling. jouw unieke profiel is ook een mengeling, in een gestructureerde vorm.

Wil je even rondkijken in een echt proces? Download een voorbeeld!

Geen zorgen, je hoeft niet je gegevens achter te laten. Je mag gewoon even rondkijken.

Add to cart