Kijk lekker rond! Want bij ons hoef je geen gegevens achter te laten om te kijken.
We willen je wel iets vragen

Onze producten worden als een bouwpakket samengesteld door de antwoorden die jij op onze 100 vragen hebt gegeven. Zo zijn er wel 1,5 miljoen mogelijke profielen waarvan slechts 1 echt geschikt is voor jou. We willen je graag een profiel geven waar je jezelf in zou kunnen herkennen. Klik op de tijger die jou het best omschrijft, en bekijk het product. Of klik op alle tijgers als je heel nieuwsgierig bent!

"Ik sta graag in de aandacht als ik iets heb bereikt of met iets unieks bezig ben. Ik vertel er graag over en neem het liefst de leiding. Ik vind het een uitdaging om iedereen mee te krijgen. Een beetje weerstand vind ik ook niet erg. Het moet niet te makkelijk zijn".

"Ik vind het belangrijk om betrouwbaar te zijn, en dat verwacht ik eigenlijk ook van mijn medemens. Dan mag het best gezellig zijn. Afspraak is afspraak, maar ik help je graag om samen iets te regelen".

"Ik wil graag nieuwe dingen ontdekken. Ik kan mezelf wel echt verdiepen in een onderwerp die ik interessant vind en ik kan enthousiast worden van verrassende oplossingen. Ik wil graag leren en groeien als mens".

"Ik doe mijn best om de groep bij elkaar te houden. Samen de beste prestaties neerzetten in een omgeving waar iedereen zich begrepen voelt. Die combinatie is belangrijk om echt een verschil te maken. En daar mag ik best wel in gezien worden".

Add to cart