Eigenlijk is het best wel gek dat we in deze wereld vol technologie, er nauwelijks technologie wordt ingezet om je in de dagelijkse persoonlijke omstandigheden te laten ondersteunen. Terwijl juist díe omstandigheden bepalend zijn in hoe je ontwikkelt, of dat je geluk, succes of stress ervaart. Waar niemand het antwoord heeft op hoe je precies gelukkig wordt, is technologie in staat om samen met jou die antwoorden te genereren.

Why Mentor Me

Pinpoint wat je nodig hebt

Door onze algoritmes ontdek je niet alleen meer over jezelf. Ook wordt jouw situatie geschetst. Wie je bent en wat er speelt wordt meegenomen om de opvolgende ondersteuning persoonlijk en specifiek te maken​

Gebruik jezelf als voorbeeld

Door de interactie leuk en eenvoudig te houden, leer je op meerdere manieren en heeft een duurzamer effect. Door jezelf als voorbeeld te kunnen gebruiken zorgt voor een unieke leer ervaring.​

Weten wat je kan doen

Word interactief met je omgeving. Breng alles wat je hebt geleerd in de praktijk. Mentor Me communiceert vanaf dat moment met jou over hoe het gaat, hoe je de flow vast houdt en wat je kan doen als het niet gaat zoals je verwacht had.

Met met een groot team aan specialisten op verschillende gebieden hebben we de Mentor Me app ontwikkeld. Volledig digitaal en met een minimale tijdinspanning stem jij, samen met Mentor Me, jouw behoefte en je omgeving op elkaar af.

Een zeer persoonlijke coach opleiding, vertaald naar de vele kleine stapjes die je vandaag kan nemen om meer energie uit je dag te halen en op iets langer termijn effectiever wordt. 

Value of Mentor Me

Veilig

Je mag zo open en eerlijk over jezelf zijn als je zelf wil. Door onze toewijding aan jouw privacy is er niemand die je erop kan beoordelen. Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit.

Eenvoud

Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek en de mens is complex. Daarom werken we met zeer geavanceerde algoritmes om jouw ondersteuning eenvoudig en specifiek maken.

Bruikbaarheid

Het zit al in onze naam: System Usefulness. Bruikbaarheid betekent voor ons dat wat je leert of inspireert, je ook kan toepassen in de praktijk. En dat begint natuurlijk bij de hoogste kwaliteit.

Het concept is betaalbaar en voor iedereen te gebruiken, want wij vinden dat geluk niet duur hoeft te zijn. Omdat je nooit weet hoe jouw toekomst eruit gaat zien en wat je onderweg tegenkomt, kan Mentor Me gewoon bij je blijven tot jij er genoeg van hebt. Je start gelijk vanaf het moment dat je jezelf aanmeldt. Iedere 6 maanden start je een nieuwe cyclus waarin je je eigen groei en verandering kan bijhouden en terug zien.  

Add to cart